შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

ქვეყანა პოეტებს კლავს!


25-11-2015, 10:36
ავტორი ერკე
ნანახია 2 361

ქვეყანა პოეტებს კლავს,
ქვეყანა პოეტებს აგიჟებს
თან ავადმყოფობას ჰგავს,
რადგან ემსგავსება საგიჟეთს.

და ცხოვრება ზღაპარს თხზავს,
ვირწმუნოთ ჩვენივე ქმნილების
გავურბივართ ჩვენ თავს,
და ვერ ხვდებით რომ ვიწირებით.

მე სამართალის მწამს,
სიყვარულს ყოველი კაცი გაურბის
და როცა დრო მოვა,
ეს გრძნობა კაცს გვერდს თვითონვე აუვლის.
ე.მ.



№1  offline მოდერი წითური გოგონა

რიტმამ და რითმამ მომხიბლა! winked
--------------------
მწვანე ლიმონი

 


№2  offline ახალბედა მწერალი ერკე

წითური გოგონა
რიტმამ და რითმამ მომხიბლა! winked

მადლობა love რითმაზე პირველად მითხრეს ასეთი კომპლიმენტი :დდ ყოველთვის მეუბნებიან ურითმო ლექსებს წერო, თუნდაც რითმა ჰქონდეს :დ ხოდა დიდი მადლობა <3 <3 მიხარია, რომ მოგეწონა ძალიან!
--------------------
თავს ღმერთად
შემოქმედად
ვგრძნობ,
როცა კალამს ხელში
ვიღებ.

 


№3  offline წევრი EmyLee

:( my lovely :***
--------------------
Rain Of Native Girl

 


№4  offline წევრი თამუნა

ძალიან მომეწონა, ყოჩაღ <3
--------------------
ჩემი სიგიჟე შენს მიმართ არარსებული სიყვარულია...

 


№5  offline ახალბედა მწერალი ერკე

EmyLee
:( my lovely :***

ოოო იუ არ მაინ <3 <3 თენქ იუ :*
თამუნა
ძალიან მომეწონა, ყოჩაღ <3

დიდი მადლობა <3 <3
--------------------
თავს ღმერთად
შემოქმედად
ვგრძნობ,
როცა კალამს ხელში
ვიღებ.

 


№6 სტუმარი black

Es leqsi gamomrcheniA:/magram mainc vnaxe:Dkai dzaan..asworebs

 


№7  offline ახალბედა მწერალი ერკე

black
Es leqsi gamomrcheniA:/magram mainc vnaxe:Dkai dzaan..asworebs

:D :D შენ ხომ არაფერი გამოგრჩება მოკლედ ;დდ <3 დიდი მადლობა :** მახარებ <3
--------------------
თავს ღმერთად
შემოქმედად
ვგრძნობ,
როცა კალამს ხელში
ვიღებ.

 


№8  offline წევრი aleksandre

მააგრიაა ერკე საღოლ love მე მიყვარს გიჟი პოეტები wink

 


№9  offline ახალბედა მწერალი ერკე

aleksandre
მააგრიაა ერკე საღოლ love მე მიყვარს გიჟი პოეტები wink

მკვდარი პოეტი რა სანახავია მერე :( :დ love თორე გაგიჟებით კი უკვე გამაგიჟა.
ეს ლექსი სულ გალაკტიონის სიკვდილს მახსენებს.
მადლობა <3 <3 ძალიან მიხარია, რომ მოგწონს.
--------------------
თავს ღმერთად
შემოქმედად
ვგრძნობ,
როცა კალამს ხელში
ვიღებ.

 


№10  offline მოდერი anuchiaaaa

ძალიან მომეწონა ყოჩაღ

 


№11  offline მოდერი nicol

ვაი, ეს ლექსი გამომრჩენია ერკე love
როგორ ჩუმად დაგიდია? wink
--------------------
თინა ნიკოლ

 



სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent