შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

ჩემში პოეტი სად ნახო


29-07-2015, 23:03
ავტორი tengu
ნანახია 2 876

ვაჰ მე! სიტყვები არ მყოფნის
ჩემში პოეტი სად ნახო,
თავში საკმარი არ მომდის
ეს გული რასაც მკარნახობს.
ვით მოგეფერო რომ მინდა,
გადმოგცე ამ წამს რასა ვგრძნობ
სულში ჩამხედო მომინდა
რაც დამრჩა ბარემ გაგანდო.
მოგიალერსო, რა მინდა
შვება მიეცეს იქნებ გულს
მარტოობისგან გაგიჟდა
ვეღარ შეიცნობ უბედურს.
მოდი მოენდე დაიპყარ
თუ დაგრჩა დასამონები...
ბედნიერი ვარ, და მიყვარს
გრძნობით არ განაგონებით.



№1  offline ადმინი უნდა ვწერო

მმმ...ძალიან მომეწონა. love

 


№2  offline წევრი თათო

მმმმმმ ძალაინ კარგი ლექსია love
"ბედნიერი ვარ, და მიყვარს
გრძნობით არ განაგონებით" ეს მომეწონა განსაკუთრებით!!

 



სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent