შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

'ლოთი' პოეტი ...


24-07-2017, 01:18
ნანახია 2 247

გალოთებულა ის პოეტი მე რომ მეტრფოდა,
მის გულს და თვალებს გაუმართავთ სასმელთან ომი.
არვის უყვარდა და იმ საწყალს მუდამ ეგონა
რომ ერთ დღეს მაინც ვიჯდებოდით ქუჩაში ორნი.

გალოთებულა ის პოეტი ვინც მე დავტოვე,
სიკვდილის წინაც წარმოუთქვამს ჩემი სახელი.
რაუნდა მექნა ყოველგვარი გრძნობის არ მქონემ
ვერ გავბედე და ვერ დავუნთე წმინდა სანთელი.

გალოთებულა ის პოეტი ჩემზე, რომ წერდა
და ჩემი სულის სიმახინჯე ისე დაფარა,
რომ მის ლექსებში მე მიწიერს არაფრით ვგევარ,
რომ მის ლექსებში ანგელოზებს ცხადად მადარა.

გალოთებულა ის პოეტი სიკვდილს რომ სდევდა,
შარშან კი ამ დროს უპოვიათ მისი ცხედარი.
სად არ ვეძიე და მე მის მსგავს ვეღარსად ვხედავ,
სად არ ვეძიე მისი მსგავსი ვერვინ ვერ არის.

გალოთებულა ის პოეტი რომ შევიყვარე,
დამიგვიანდა სიყვარული ცოდვანარევი.
მე საკუთარი არსებობაც ვერ შევიწყალე
და ღმერთს რა ვთხოვო... რით ვამართლო ცოდვა ამდენი.

ჰო... ის ჭაბუკი ჩემთვის წერდა შესაშურ ლექსებს,
ჩემი ბრალია რაც კი მტკივა ახლა ყოველი.
ევას ვაშლივით ვაცდუნე და დაკარგვის შემდეგ,
შემყვარებია სიყვარულით მთვრალი პოეტი.

ჩუმი 'პოეტესა'



№1 სტუმარი Guest Tamta

შენახარ ძალიან კარგი ბიჭი უნიჭიერესი heart_eyes

 


№2  offline წევრი ჩუმი პოეტესა

Guest Tamta
შენახარ ძალიან კარგი ბიჭი უნიჭიერესი heart_eyes

გოგო ვარ მაგრამ მადლობთ <3 <3
--------------------
www.facebook.com/ChumiPoetesa

 


№3  offline წევრი ki si

Saocreba iyo didi madloba. <3

 


№4  offline მოდერი Giorgi Uertashvili

უნიჭიერესი, გრძნობებით სავსე და საერთოდ საოცარი ადამიანი ხარ. ძალიან კარგი ლექსია heart_eyes heart_eyes kissing_heart
--------------------
გ.უერთაშვილი

 


№5 სტუმარი Ana

Sagolll ❤❤

 


№6  offline წევრი ჩუმი პოეტესა

ki si
Saocreba iyo didi madloba. <3

დიდი მადლობა ♥

Giorgi Uertashvili
უნიჭიერესი, გრძნობებით სავსე და საერთოდ საოცარი ადამიანი ხარ. ძალიან კარგი ლექსია heart_eyes heart_eyes kissing_heart

მადლობა გიორგი ♥

Ana
Sagolll ❤❤

მადლობა ♥♥♥♥♥
--------------------
www.facebook.com/ChumiPoetesa

 


№7  offline აქტიური მკითხველი terooo

როგორ მომწონს შენი პოეზია...
სხვა ემოციებს იწვევს

 



სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent