შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

ვიღაცას უთქვამს, პოეტი ხარო?


15-09-2018, 22:47
ავტორი Giorgi Uertashvili
ნანახია 1 379

ვიღაცას უთქვამს, პოეტი ხარო?
და ირონიით მოსცვია სახე.
მიპასუხია:"გამოვიარო?!
თუ ეს უბრალოდ არს შენი მახე?!"

ვიღაცას უთქვამს, პოეტი ხარო?
ვერ იკავებდა საცოდავ სიცილს.
მითქვამს: "ეგ გული დღეს "გაგიხარო"?
თუ ხვალ შეხვდები სულიერ სიკვდილს?!"

ვიღაცას უთქვამს, პოეტი ხარო?
და ირონიით შეხედა მთვარეს.
"გსურს ლექსებისთვის ხვალ გავიპარო?"
ვთქვი და შევხედე ჩემს მდელოს მწვანეს.

ვიღაცას უთქვამს, პოეტი ხარო?
მოუსროლია ერთერთი ლექსი.
ვუთხარი: "გინდა, რომ აღიარო,
გსურს ნარკოტიკი, სასმელი, სექსი?!"

ვიღაცას უთქვამს, პოეტი ხარო?
და მწარე სილა გაუწნავს ჩემთვის.
გსურს, რომ სახელი მე დამისვარო?!
ვერ იზამ სანამ გული მას ეტრფის.

ვიღაცას უთქვამს, პოეტი ხარო?
უსურვებია მას ჩემთვის წყევლა.
გსურს ჩემი თავი შენთვის დავხარო?!
არა! შენს სურვილს მოჰყვება ელვა.

ვიღაცას უთქვამს, პოეტი ხარო?
და ირონიით მოსცვია სახე.
მიპასუხია:"გამოვიარო?!
თუ ეს უბრალოდ არს შენი მახე?!"



№1  offline წევრი sweetgirl

Rogor sheidzleba yvela sheni leqsi ertmanetze uketesi iyos ❤️❤️ Dzalian dzalian magari xar ❤️❤️❤️

 


№2  offline წევრი skida

ძალიან კარგია

 


№3  offline წევრი mariam m.k

Leqsebs aq xshirad ar vkitxulob ratomgac vnaxe es siaxle da sasiamovnod nasiamovnebi davrch am leqsit?!

 


№4  offline წევრი ივი

უძალიანმაგრესია

 



სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent