შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

პოეზია და ხალხი


30-12-2018, 11:54
ავტორი Giorgi Uertashvili
ნანახია 1 338

ამ ქალაქში, ქვეყანაში თუ ამ მსოფლიოში ვიცი,
ვიცი რომ აქ სულ არავინ, სულ არავინ დაგვაფასებს.
და მათ ყველას, უგუნურებს დაუდიათ ერთი ფიცი,
აქ ხომ არც კი კადრულობენ, რომ უყურონ ამ ანფასებს.

მაგრამ, მაგრამ რომ მოვკვდებით განგვადიდებს ყველა, ყველა,
ჩვენს საფლავებს ოქრო-ვერცხლით აქ შეამკობს ძლიერ ნელა.
მაგრამ მკვდრები, ჩვენ ვერაფერს ვერ გავიგებთ სამწუხაროდ.
დაგვაფასეთ სანამ დროა, ვერ ვიცოცხლებთ სამუდამოდ.

მერე, მერე ყველა იტყვის საცოდავი კარგად წერდა,
მაგრამ გვიან, რადგან სული დიდებულ ღმერთს შეუერთდა.
მერე, მერე ყველა იტყვის, წითელ ხაზებს ხშირად კვეთდა,
მაგრამ ლექსით ყოველივე ცუდს მაშინვე, წამში ხევდა.

ხოდა გეტყვით მე თქვენ ყველას, დააფასეთ ჩვენი საქმე
და არასდროს არ გალანძღოთ პოეზია სადმე, სადმე.
თუ ელიტას აღარ მოსწონს ლექსები და ხელოვნება,
საცოდავებს დავიწყნიათ თვის კუთვნილი ეროვნება.



№1  offline მოდერი მარტო სახლში

ვაუ ძალიან მაგარია :OO

 


№2  offline წევრი sweetgirl

კარგია ძაან❤️❤️ შენგან ცუდს არც ველოდი❤️❤️

 


№3  offline მოდერი Giorgi Uertashvili

მარტო სახლში
ვაუ ძალიან მაგარია :OO

მადლობაა heart_eyes

sweetgirl
კარგია ძაან❤️❤️ შენგან ცუდს არც ველოდი❤️❤️

ძალიან დიდი მადლობა. მიხარია რომ ჩემს ლექსებს კითხულობ heart_eyes
--------------------
გ.უერთაშვილი

 



სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent