შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

პოეტების ქვეყანა


10-12-2019, 21:18
ავტორი shmagidzia
ნანახია 1 127

პოეტების ქვეყანა

ღმერთი და რჯული! არავის ვერჩი,
მაგრამ ბოლო დროს ნამდვილად ვღელავ, -
ვინც წერა-კითხვა ისწავლა ჩვენში,
მგონი ლექსებს წერს უკლებლივ ყველა...

ვაიმე, ვიღაც ნამდვილად გვწყევლის,
რა ხდება, ალბათ არ იცის ღმერთმა, -
ან დაიქცევა ქვეყანა მთელი,
ან აშენდება სუყველა ერთად...

სიმართლეს ვამბობ, არაფერს ვითხოვ, -
არა და რა ვქნა, ვერ მოვისვენებ, -
ხუთამდე პოეტს ნამდვილად ვიცნობ,
მაგრამ დანარჩენს ვეღარ ვიხსენებ.

მორის ფოცხიშვილი




სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent