შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

უბრალოდ პოეზია


16-02-2022, 17:01
ნანახია 1 473

მე სიყვარულის ძალა ვიგრძენი
არ მინდა წუთიერ სადმე გავიქცე
ვიცი,სულიერად კვლავაც მიგრძენი
არ მინდა სატყუარასთან ისევ წავიქცე,

ბევრს სიყვარული არაფერს ამბობს
შენ არვინ დათმო, შენ არ დანებდე
შენი პულსი ხომ ყველაფერს ცხადყოფს
შორიდან მიდი,ჩუმად დახედე,

ვერ შევეგუე დღევანდელ აწმყოს
რადგან,მაწუხებს კვლავ შენი ფრაზა
სიყვარულისთვის სიკვდილიც მაწყობს
მოდი,მითხარი ვინ გაგაბრაზა?!

შენგან წასული არ მახსოვს მეთქვას
დაგიბრუნდები,არ ვიცი როდის
ჩემი გული კი ტკივილით ფეთქავს
დაღონებული გნატრობს და მოდის.



კარგი ლექსია მომეწონა
--------------------
ლ.თ

 



სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent