შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

14 წლის ბავშვის პოეზია


17-02-2024, 13:38
ნანახია 563

ლამაზ ოცნებებს დაგიხატავ, მე შენს ფიქრებში.
გაგიჭირდება, ამოგიდგები ყოველთვის მხრებში.
გაჩუქებ ლამაზ სიმფონიას, მოცარტის მაგვარს.
ჩემი გრძნობები, სტანდარტულ გრძნობებს ნამდვილად არ გავს.


მე შენ მიყვარხარ, იმ სიყვარულით რომელიც გალობს,
იმ მელოდიით, რომელსაც შენ ყოველთვის აწყობ.
მე მიხარია რომ დავიპყრე ეგ შენი გული
მე ვოცნებობდი, რომ შემეგრძნო ეგ შენი სული.


გაჩუქებ ზღაპარს, სადაც მხოლოდ ჩვენ ვიარსებებთ,
და სამუდამოთ ჩვენ გავდევნით, სულ მკვდარ არსებებს.
მიხარია რომ სილამაზეს, მე ცოცხლად ვხატავ.
ჩვენ ერთად დავამარცხებთ,უფუნჯო მხატვარს.

მე შენ გაჩუქებ მთვარეს, დაგიკრეფ ვარსკვლავს.
მე შენ მესროლე ტყვია, რომელიც არ კლავს.
ხელებ ჩაკიდვით ვისეირნებთ უცხო ქუჩებში
მე შენ მძინარეს გეამბორები,ჩუმად, ტუჩებში.


მთვარის შუქზე, მე მოგიძგვნი, ტკბილ სერენადას.
ძილის წინ კიდევ მე გიმღერებ უდიდეს ნანას
გაღვიძებისას მე გაჩუქებ ტიტას თაიგულს
შენ ხარ და რაღა უნდა მეტი? კარგი გულს .




სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent