შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

გარდაცვლილი პოეტისგან


20-08-2018, 21:59
ავტორი Giorgi Uertashvili
ნანახია 1 703

ეს სიცივე, ეს სიჩუმე, ცხელი ჩაი, წვიმა.
პოეზიამ ეს ინატრა, პოეზიის სხივმა.
რომანტიკა! ეს ინატრა პოეზიის სიმმა.
მარტოობა! აქ იდარდა ჩემი სულის ბინდმა.

ჩემი ცივი გამოხედვა აღარავის სწყინდა,
უიმედო სიყვარული დარდს და ვარამს მგვრიდა.
ამ გრძნობათა დიდი დარდი მოსაკლავად მთვლიდა.
სიყვარულით ავად ვიყავ, ცუდი ყველა მჭირდა.

მე გრძნობებში დავიკარგე, არც მე არ ვარ წმინდა.
ვამბობდი: "შენი დანახვა, სიყვარული მინდა!"
დაგინახე! ეს გონება, გული გაირინდა.
რომ მიყვარხარ ამის თქმის დრო, კიდევ გამიფრინდა...

სიყვარული? ის ცოცხლობდა და მღეროდა თითქოს.
სევდიან ხმას გამოსცემდა, მას უთმობდა დიდ დროს.
მე ვფიქრობდი: "რა მოხდება ახლა რომ მან მიხმოს?!"
მე მისდამი გამოვცემდი კვლავ ძლიერ ბევრ სითბოს.

მაგრამ ახლა აღარ ვარ და ვერც ვიცოცხლებ ვერასდროს,
სიცოცხლეში სად ვცხოვრობდი? იქ ხომ ყველგან თეთრად თოვს!
მე ვამბობდი:"მსურს რომ გული სხვამ სითბოთი შეამკოს!"
მე აღარ ვარ ცოცხალი და ვერას ვიტყვი მე ამ დროს.



№1  offline წევრი ნორაგამი

ლექსი არის სუსტი. :/

 


№2  offline მოდერი Giorgi Uertashvili

ნორაგამი
ლექსი არის სუსტი. :/

დიდი მადლობა. აუცილებლად გამოვასწორებ blush
--------------------
გ.უერთაშვილი

 



სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent