შესვლა
რეგისტრაცია
რეკლამა

ეს პოეზია ნეტავ ვის სჭირდება


23-02-2024, 22:34
ავტორი Ninit nini
ნანახია 456

ეს პოეზია ნეტავ ვის სჭირდება
სხვისი არ ვიცი მაგრამ მე მჭირდება
ნეტავ ვის ჭირდება ჩემი ლექსები
ფიქრში ჩაძირული დრამა ტექსტები
რატომ არფასდება ეს ჩემი ნიჭი
მე ხომ უბრალო ვარ უბრალო ნინი
ნეტავ ვის ჭირდება ამ ლექსის კითხვა
რად დაიმსახურა ლექსებმა რისხვა
ნეტავ ვის ჭირდება ამ ლექსის წერა
სადაა პოეზიის ახალი ერა?
მაგრამ გამოჩნდება სინათლე მჯერა
ვერ დაამარცხებს სიბნელე ვერა!
რატომ დაუხურეთ ამ ლექსებს კარი ?
რატომ დაივიწყეთ რატომ თქვით უარი?
მოვა დრო პოეზია რომ გაშლის ფრთებს
ამაყად გაივლის გადადგამს მთებს!

პ.ს
***ეს პოეზია ჩვენ გვჭირდება მათ ვინც ვაფასებთ ადამიანის ნიჭს ,ასე რომ განაგრძეთო***




სახელი: *
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent